Vad jag kan göra för Er!

”Genom att jag sysslar med systemutveckling gör det också att jag har bra förståelse för hur nätverk och datorer fungerar. En kombination som verkligen kommer mina kunder tillhanda!”

 

Extern IT-avdelning

Din pålitliga partner
När den interna personalen står inför utmaningar som kräver extra resurser, kliver jag in som den externa IT-experten. Oavsett om det handlar om att integrera skrivare i nätverket, konfigurera nya routrar och switchar, hantera VPN-anslutningar eller uppdatera klientdatorer – jag är där för att lösa problemen. Jag arbetar smidigt genom fjärranslutningar, men när det behövs, är jag redo att åka till er plats för personlig service. Min erfarenhet inom systemutveckling ger mig flexibiliteten att planera min arbetstid och hantera akuta uppdrag.

Molntjänster och Microsoft Azure
För er som vill dra nytta av molntjänster är jag er främsta resurs. Jag specialiserar mig på Microsoft Azure, inklusive Microsoft 365 och OneDrive. Mina kunder är små till medelstora företag med upp till 50 anställda.

Nätverk, routrar, brandväggar, VPN mm

Microsoft Servrar och klienter

Azure, Microsoft 365, OneDrive mm

Affärssystem tex Visma och Pyramid

Backup och säkerhet

 

Systemutveckling

Skräddarsydda lösningar
Min passion är att skapa Windowsprogram och applikationer som sticker ut. Ett webbaserat bokningssystem för möten, hanterande över 40 000 användare, är bara ett exempel på mina framgångsrika projekt. Sedan 2005 har jag utvecklat och supportat ett specialanpassat planeringsverktyg för produktion och montering. Dessutom har jag skapat tidsredovisningssystem med egenkontroll för montörer och gränssnitt/API mellan olika system.

Teknisk expertis: C#, Visual Studio och mer
Min arbetsplats är Visual Studio, där jag skapar applikationer för Windows-datorer, läsplattor och mobiler. Jag använder mig av C#, Blazor, JavaScript, CSS och lagrar information i MS SQL-databaser. Mitt mål är att leverera innovativa lösningar som gör skillnad.

Utvecklar i Visual Studio

Applikationer för Windows, läsplattor och mobiler

Webbsidor och webbapplikationer

C#, Blazor, JavaScript, CSS, MS SQL etc,