Vad jag kan göra för Er!

”Genom att jag sysslar med systemutveckling gör det också att jag har bra förståelse för hur nätverk och datorer fungerar. En kombination som verkligen kommer mina kunder tillhanda!”

 

Extern IT-avdelning

Ofta kliver jag in hos mina kunder som en extern resurs att ta till när den egna personalen känner att kunskapen eller tiden inte räcker till. Allt från att skrivare behöver komma in i nätverket, nya routrar och switchar, VPN, uppdatera klienterdatorer, konfigurera nya serverar eller en NAS. Jag jobbar mycket genom att fjärransluta in men kan vid behov åka ut till er på plats när service behövs på plats. I och med att jag jobbar mycket med systemutveckling av applikationer så har jag väldig stor förmån att kunna planera min arbetstid och tex ta akuta jour uppdrag. Ni som vill använda molntjänster så arbetar jag i huvudsak med Microsoft Azure tex Microsoft 365, OneDrive etc. Mina kunder är fåmans företag upp till 50-tal anställda.

Nätverk, routrar, brandväggar, VPN mm

Microsoft Servrar och klienter

Azure, Microsoft 365, OneDrive mm

Affärssystem tex Visma och Pyramid

Backup och säkerhet

 

Systemutveckling

Jag hjälper er att ta fram Windowsprogram och applikation som är något över det vanliga. Jag har tagit fram webbaserat bokningssystem för möten som hanterar mer än 40 000 användare. 2005 tog vi fram ett specialanpassat planeringsverktyg för produktion och montering och som jag fortfarande utvecklar och supportar. Jag har utvecklat tidsredovisning med egenkontroll för montörer. Gränssnitt/API mellan olika system, tex ekonomi-, säkerhets- eller produktions-system.

Jag jobbar i huvudsak med Microsoft C# och lagrar vanligtvis information i MS SQL. Riktar in mig på applikationer för Windowsdatorer, mobilappar och olika webblösningar.

Utvecklar i Visual Studio

Applikationer för Windows, läsplattor och mobiler

Webbsidor och webbapplikationer

C#, JavaScript, CSS, MS SQL etc,