Om mig, Jan Eriksson

Pålitlig, kunnig, erfaren 

Jan Eriksson

Foto: Cissi – 360You Photography

Jan, IT-konsult med en passion för precision
Sedan 1995 har jag navigerat genom den dynamiska världen av IT som en erfaren konsult. Innan jag blev en del av den digitala revolutionen, var jag en flygplanselektriker, nätverksinstallatör och radarutrustningsmonterare, säkerhetsanläggningar på både civila och militära anläggningar. Min bakgrund är lika mångsidig som mina färdigheter.

Baserad i Vallentuna, jobbar i hela Sverige
Mitt arbete sträcker sig över norra Storstockholm, men jag är lika bekväm med att arbeta på distans och ta uppdrag från hela Sverige. Jag har korsat landet, hållit utbildningar i programmering och nätverk på olika platser och byggt broar mellan teknik och människor.

Nätverkande med de bästa
I mitt arbete samverkar jag med en mångsidig grupp kolleger. Systemutvecklare, IT-proffs, fotografer, skribenter, journalister, affärsutvecklare, varumärkesutvecklare, ekonomer och säljcoacher – vi är ett kraftfullt nätverk som ständigt utmanar oss själva och varandra.

Egenföretagare med fingertoppskänsla
Min erfarenhet som egenföretagare har gett mig insikter i företagsvärlden. Jag vet hur viktigt det är att hålla löften och leveranser. Samtidigt har jag lärt mig att maximera resultatet utan att låta kostnaderna skena iväg.