Om mig, Jan Eriksson

Pålitlig, kunnig, erfaren 

Jan Eriksson

Foto: Cissi – 360You Photography

Jag har jobbat som IT-konsult sedan 1995. Innan dess har jag bland annat jobbat som flygplanselektriker, nätverksinstallatör och montering av radarutrustning. Även säkerhetsinstallationer för både privata- och militära-anläggningar finns med i Jans CV.

Jag utgår från Vallentuna och jobbar mest med kunder inom norra Storstockholm men är van vid att jobba på distans och kan ta uppdrag från hela Sverige. Har varit en hel del på resan fot och hållit utbildning i programmering och nätverk på flera orter runt om i Sverige.

Jag jobbar i nätverk med flera duktiga och kunniga kolleger som systemutvecklare, IT-proffs, fotografer, skribenter, journalister, affärsutvecklare, varumärkesutvecklare, ekonomer, säljcoach mm

Som erfaren egenföretagare så har jag också förståelse för företagande och hur viktigt det är med att hålla leverans och löften och hur man får ut det mesta utan att låta kostnaden skena iväg.